Kdo smo?

Pozdravljeni na naši spletni strani: https://mulcek.com.

Vaši podatki so v varnih rokah

Tukaj ste pristali zato, da vas seznanimo, da bomo vaše podatke skrbno hranili in jih varovali v skladu z načeli Zakona o varovanju osebnih podatkov – ZVOP.

Vaš elektronski naslov bomo shranili zgolj z namenom obveščanja o novostih, akcijskih ponudbah in aktualnih dogodkih.

EU uredba GDPR:

Zakon o varovanju osebnih podatkov (kasneje ZVOP) nas zavezuje k skrbnemu varovanju vaših osebnih podatkov in informiranju na kakšen način in koliko časa jih bomo hranili.

Zavezujemo se, da bodo vaši osebni podatki ostali v naših bazah in do njih ne bo dostopal nihče drug, pooblaščene osebe za upravljanje s podatki podjetja Matic Žugelj Gašperšič s.p. Vaše podatke bomo hranili dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne odjavite.

S posredovanjem elektronskega naslova soglašate, da:

Spletna stran www.mulcek.com vaš elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novih programih, tečajih, dogodkih za otroke in družine. Soglašate, da se lahko iz neobvezujočega sistema kadarkoli izpišete in sicer tako, da pošljete e-mail z:

-zadeva: izbris iz sistema

-Ime in Priimek

-E-mail (katerega želite odstraniti)

*Za odstranitev bomo potrebovali največ 5 delovnih dni.


Vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo v skladu z določbami zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov ZVOP. Zbranih podatkov brez vašega izrecnega dovoljenja ne bomo posredovali tretjim osebam. 


Pojasnilo:
Podjetje Mulček, Matic Žugelj Gašperšič s.p. bo elektronske naslove skrbno varoval v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov in jih brez vašega dovoljenja ne bo posredoval tretji osebi. 

Kranj 27.09.2019